Νέο

ΥΓΡΟ ΦΕ BIOTRUE 360ml

Νέο

10,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για την φροντίδα των φακών. Καθαρίζειενυδατώνει και διατηρεί υγιή τα μάτια με φυσικό τρόπο. Ακόμη, απολυμαίνει τους φακούς, καθώς περιέχει τρεις καινοτομίες, εμπνευσμένες από την βιολογία των ματιών: έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων, περιέχει ένα λιπαντικό που συναντάται φυσικά στα μάτια και διατηρεί ορισμένες επωφελείς πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές. 

 

Συστατικά & Οφέλη

Το διάλυμα Biotrue της Bausch & Lomb:

  • Προσφέρει απολύμανση στα υγιή μάτια: συνδυάζει ένα διπλό σύστημα απολύμανσης με τα βιο-εμπνευσμένα χαρακτηριστικά ενός pH ίδιου με των υγιών δακρύων και διαχείριση των πρωτεϊνών, για να παρέχει απολύμανση.
  • Χρησιμοποιεί υαλουρονάνη: λιπαντικό που βρίσκεται φυσιολογικά στα μάτια για διαρκή ενυδάτωση
  • Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων: τα υγιή μάτια δημιουργούν συνεχώς το τέλειο περιβάλλον. Γι 'αυτό είναι κατασκευασμένο ώστε να έχει pH ίδιο με αυτό των υγιών δακρύων - διατηρώντας τη φυσική κατάσταση του ματιού και επιτρέποντας βέλτιστη ενεργοποίηση των διπλών απολυμαντικών παραγόντων.
  • Διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές, όπως αυτές βρίσκονται φυσιολογικά στο μάτι: πρωτεΐνες που βρίσκονται στη φυσική τους κατάσταση δρουν ως εγγενής μαχητές εναντίων μικροβίων που μπορούν να προσβάλλουν το μάτι, λειτουργώντας ως μια αντιμικροβιακή ασπίδα από μόνες τους

5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: