Κορυφαίες πωλήσεις

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Διαθεσιμότητα
  Κατάσταση

  Προσφορές

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Κατασκευαστές

  Kανένας κατασκευαστής

  Προμηθευτές

  Κανένας προμηθευτής

  ΠΟΛΥΕΣΤΙAΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

  Όλα μας τα καταστήματα είναι επίσημοι συνεργάτες και διανομείς του κορυφαίου παγκοσμίως πολυεστιακού φακού Varilux®, καθώς και μέλη του ESSILOR Transitions Club

  Από το 1959, όταν κατασκευάστηκε ο πρώτος πολυεστιακός φακός μέχρι και σήμερα οι φακοί Varilux® εξακολουθούν να ενισχύουν την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων με πρεσβυωπία.

  Οι τ...

  Όλα μας τα καταστήματα είναι επίσημοι συνεργάτες και διανομείς του κορυφαίου παγκοσμίως πολυεστιακού φακού Varilux®, καθώς και μέλη του ESSILOR Transitions Club

  Από το 1959, όταν κατασκευάστηκε ο πρώτος πολυεστιακός φακός μέχρι και σήμερα οι φακοί Varilux® εξακολουθούν να ενισχύουν την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων με πρεσβυωπία.

  Οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές και δεν μπορoύν να αναρτηθούν στα πλαίσια του ευγενούς ανταγωνισμού!!

  Ρωτήστε μας στο 210 4129144 και στο email  thomasoptics@gmail.com  Η πρεσβυωπία δεν έχει θεραπεία καθώς δεν είναι πάθηση. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη του οργανισμού και οι δυσκολίες της είναι καθαρά λειτουργικές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διόρθωσης της πρεσβυωπίας, ωστόσο η διόρθωση της με γυαλιά παραμένει η πιο ασφαλής και αξιόπιστη λύση.

  Μέσα από τις καινοτομίες, οι φακοί Varilux® παρέχουν σταδιακά, γενιά με γενιά, όλο και περισσότερο φυσική όραση υψηλής οπτικής οξύτητας, μια πραγματικότητα που βιώνει κάθε διοπτροφόρος ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του.

  Φυσικά αντιπροσωπεύουμε όλες τις μεγάλες εταιρείες κατασκευής Πολυεστιακών Φακών 

     

  Περισσότερα

  ΠΟΛΥΕΣΤΙAΚΑ ΓΥΑΛΙΑ  Υπάρχουν 1 προϊόντα

  Υποκατηγορίες

  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ??

   Πολυεστιακά γυαλιά οράσεως – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

   Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνοντας ηλικιακά είναι αναπόφευκτη η μείωση της ελαστικότητας του φακού του οφθαλμού σας με αποτέλεσμα να ελαττώνεται και η οπτική σας οξύτητα. Έτσι δημιουργείται η πρεσβυωπία.

   Ποια είναι τα κατάλληλα γυαλιά για την πρεσβυωπία;

   Οι πολυεστιακοί φακοί (κρυστάλλινοι ή και οργανικοί) των γυαλιών οράσεως επιτυγχάνουν την ομαλή μετάβαση από την μακρινή, στη μεσαία και μετά στην κοντινή όραση έχοντας διαφορετικούς βαθμούς σε μόνο έναν φακό. Κατά συνέπεια εξασφαλίζουν διαυγή εικόνα σε όλες αυτές τις αποστάσεις. Η κύρια ιδέα της λειτουργίας τους δεν είναι περίπλοκη και είναι απολύτως συγχρονισμένη με τις κινήσεις των ματιών σας. Τα πολυεστιακά γυαλιά λοιπόν θεωρούνται ό,τι πιο κοντινό στη φυσιολογική όραση μετά την εμφάνιση της πρεσβυωπίας.

   Ο φακός τους χωρίζεται σε τρεις ζώνες.

   • Το πάνω πεδίο όρασης. Είναι υπεύθυνο για την διαυγή μακρινή σας όραση, κατάλληλο για περπάτημα, οδήγηση.
   • Το ενδιάμεσο πεδίο όρασης, μεταξύ 1 μέτρου και 40 εκατοστών. Βοηθά να διακρίνετε ευκρινώς τα αντικείμενα που βρίσκονται σε μεσαία απόσταση, κατάλληλο για τον υπολογιστή, μαγείρεμα  κ.λ.π.
   • Το κάτω πεδίο όρασης. Σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τα κοντινά αντικείμενα, κατάλληλο για διάβασμα.

   Τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως μεταβάλλουν τη δύναμη του φακού από πάνω προς τα κάτω κι έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ, ώστε όχι μόνο με ένα ζευγάρι να εξασφαλίζετε ακριβή όραση σε όλες τις αποστάσεις, αλλά και να καλύπτετε επιτυχώς το κομμάτι το αισθητικό, αφού δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή μεταξύ κοντινής και μακρινής εστίας.

   Πολυεστιακά γυαλιά οράσεως ζώνες
   Πηγή: www.allaboutvision.com

   Ποια τα πλεονεκτήματα των πολυεστιακών γυαλιών οράσεως;

   • Το ενδιάμεσο πεδίο όρασης που έχει σχεδιαστεί σαν ‘’κανάλι’’  δίνει το πλεονέκτημα μεσαίας όρασης που δεν συναντάμε στα διπλεστιακά γυαλιά.
   • Με ένα μόνο ζευγάρι γυαλιών έχετε πλέον ξεμπερδέψει με το πρόβλημα της όρασης σε όλες τις αποστάσεις.
   • Έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που είναι ιδιαιτέρως κομψά.
   • Εάν ξεκινήσετε τη χρήση τους με το που εμφανιστεί το πρόβλημα της πρεσβυωπίας, δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να τα συνηθίσετε.

   Ποια τα μειονεκτήματα των πολυεστιακών γυαλιών;

   Όπως και τα κανονικά γυαλιά οράσεως, έτσι και τα πολυεστιακά γυαλιά έχουν τα μειονεκτήματα τους:

   • Υπάρχει ένας περιορισμός στην ελεύθερη κίνηση των οφθαλμών. Σε κάποιες δραστηριότητες σας είστε υποχρεωμένοι να κάνετε μια μικρή κίνηση με το κεφάλι προκειμένου να δείτε καθαρά κι όχι μόνο να κινήσετε τα μάτια σας.
   • Τα πεδία όρασης είναι μικρότερα στις μακρινές και κοντινές αποστάσεις σε σύγκριση με αυτά που προσφέρουν οι μονοεστιακοί φακοί.
   • Ο φακός των πολυεστιακών γυαλιών έχει κάποιες οπτικές ιδιότητες που ίσως σας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να τα συνηθίσετε στην καθημερινότητά σας.

   Ποιες οι πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρίες πολυεστιακών γυαλιών;

   Θα βρείτε πολλές και καλές μάρκες στην αγορά. Κάποιες από αυτές είναι οι ακόλουθες:

   • Shamir
   • Hoya
   • Essilor
   • Nikon

   Κάθε εταιρία χρησιμοποιεί και διαφορετικά μοντέλα προσαρμογής στους φακούς της και κάθε κατασκευαστής προσφέρει πολλές διαβαθμίσεις ποιότητας προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

   Φροντίστε οι φακοί σας να πληρούν στο έπακρο τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Μην επικεντρωθείτε μόνο στην τιμή κι επιλέξετε έχοντας μόνο το οικονομικό κριτήριο τα πιο φθηνά. Πρέπει πάντα να γνωρίζετε τον κατασκευαστή, όταν αγοράζετε γυαλιά οράσεως κι αυτά να συνοδεύονται με κάρτα γνησιότητας.

   Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσετε πριν την αγορά πολυεστιακών γυαλιών;

   Όταν θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε την έρευνα αγοράς για τα νέα σας γυαλιά να προσέξετε:

   • Να έχετε τη συνταγή μετά από μία πολύ πρόσφατη εξέταση στον οφθαλμίατρό σας. Μην χρησιμοποιήσετε κάποια παλιά συνταγή της διαθλαστικής σας ανωμαλίας. Οι πολυεστιακοί φακοί θέλουν ακρίβεια στους βαθμούς! Έστω και μια ελάχιστη απόκλιση στη μέτρηση θα αποφέρει άσχημο αποτέλεσμα.
   • Το (ελάχιστο) μέγεθος των φακών καθώς και τον σκελετό που θα επιλέξετε.  Σκεφτείτε ότι η αποστολή τους είναι να καλύψουν την όρασή σας σε μια ποικιλία αποστάσεων! Άρα όσο πιο μεγάλη είναι η επιφάνεια των φακών που θα χρειαστεί να επεξεργαστεί ο ειδικός, τόσο πιο άνετη θα είναι και η προσαρμογή των δικών σας οφθαλμών στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε λοιπόν τα πάρα πολύ μικρά μεγέθη στους φακούς σας. Μια επιλογή που εμείς σας προτείνουμε είναι οι λεγόμενοι ελεύθεροι φακοί. Είναι οι φακοί που δεν περιορίζονται από τον σκελετό κι αν ακόμη το αρχικό τους μέγεθος είναι μικρό ο οπτικός έχει τη δυνατότητα να το μεγαλώσει. Τι κερδίζετε με αυτό;  Ένα αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.
   • Το είδος της εργασίας σας και τον τρόπο ζωής σας. Εάν για παράδειγμα η εργασία σας απαιτεί να βρίσκεστε για πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή οι ανάγκες σας είναι εντελώς αλλιώτικες από κάποιον που κάνει χειρωνακτική εργασία ή είναι υποχρεωμένος να οδηγεί για πολλές ώρες. Οι δικές σας ανάγκες είναι αυτές που θα καθορίσουν την επιλογή των φακών, ύστερα από συζήτηση των συνηθειών σας με τους ειδικούς.
   • Να θυμάστε ότι οι συγκεκριμένοι φακοί είναι άκρως ευαίσθητοι. Δεν αντέχουν σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, οπότε ξεχάστε ότι μπορείτε να πλησιάζετε πολύ κοντά σε ανοιχτό φούρνο ή στις φλόγες του τζακιού σας.

   Πώς θα συνηθίσετε τα πολυεστιακά γυαλιά;

   • Αρχικά σταματήστε να κάνετε χρήση και των προηγούμενων γυαλιών οράσεως σας. Από τη στιγμή που θα σας συνταγογραφήσει ο οφθαλμίατρός σας τα πολυεστιακά γυαλιά θα πρέπει για να τα συνηθίσει το μάτι σας να φοράτε και μόνο αυτά.
   • Ο νέος σας σκελετός θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας πρόσωπο. Δεν θα πρέπει ούτε να σας σφίγγει πολύ, ούτε να τον νιώθετε χαλαρό.
   • Δώστε στα μάτια σας το χρόνο που χρειάζεται για να μάθουν το νέο τρόπο λειτουργίας της όρασης μέσα από τους καινούργιους σας κρυστάλλους.
   • Φορέστε τα γυαλιά σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Φροντίστε να κάθονται σωστά και ψηλά στη μύτη σας.
   • Τις πρώτες φορές που θα κάνετε χρήση θα ήταν καλό να περπατήσετε με προσοχή έχοντας το βλέμμα σας ευθεία μπροστά. Εκεί είναι η σωστή θέση για την ευκρινή όραση της μακρινής απόστασης. Αν μετακινήσετε τα μάτια σας στο πλάι, στα άκρα των γυαλιών ή προς τα κάτω θα νιώσετε ότι αρχίζετε να χάνετε την σαφή εικόνα που είχατε. Το ‘’μυστικό’’ είναι να μάθετε τα μάτια σας να πηγαίνουν αυτομάτως στο σημείο που σας βολεύει για να δείτε σε κοντινή απόσταση.
   • Όταν ανεβαίνετε σκαλοπάτια να θυμάστε να μην κοιτάξετε ποτέ μέσα από το κάτω μέρος του φακού, αλλά πάντοτε μέσα από το επάνω μέρος του.
   • Η πιο μεγάλη αλλαγή από όλες είναι ότι θα χρειαστεί να εκπαιδευτείτε στο να γυρίζετε κάποιες φορές ολόκληρο το κεφάλι σας προκειμένου να δείτε ένα αντικείμενο κι όχι μόνο τα μάτια όπως κάνατε μέχρι πριν λίγο καιρό.
  • SHAMIR AUTOGRAPH III

   Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΣ SHAMIR (θυγατρική της Essilor)

   ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ!!

    * 210 4118020  

    * 210 4129144

    * thomasoptics@gmail.com

  • VARILUX

   ΤΥΠΟΣ

   VARILUX IDEAL--------------->ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟ ΤΗΣ essilor

   VARILUX COMFORT----------->Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

   VARILUX PHYSIO ------------->ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΑΣΗ VIDEO

   VARILUX X---------------------> Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΥ ΦΑΚΟΥ

   Οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές και δεν μπορούν να αναρτηθούν στα πλαίσια του ευγενούς ανταγωνισμού!!

   Ρωτήστε μας στο 210 4129144 και στο email  thomasoptics@gmail.com