Σχετικά με Εμάς

Από το παιχνίδι στη δουλειά!

Από παιδιά μεγαλώσαμε μες στο μαγαζί των πατεράδων μας, ένα από τα παλιότερα Οπτικά καταστήματα του Πειραιά.

Τα παιχνίδια μας ήταν τα κρύσταλλα, οι χειροκίνητοι τροχοί, το καμινέτο,το φακόμετρο, τα κατσαβίδια.. Ζωγραφίζαμε πάνω στα φάκελα παραγγελίας και παραβγαίναμε ποιός θα γραψει πιο γρήγορα τα τιμολόγια στο Βιβλιο Εσόδων Εξοδων..

'Ετσι χωρίς να το καταλάβουμε, μπερδεύοντας το παιχνίδι με τη δουλειά, οι πατεράδες μας, μας είχαν ήδη κληροδοτήσει το επάγγελμά  τους.

Αγαπήσαμε και αγαπάμε την Οπτική, για κανέναν μας δεν είναι απλά μέσο βιοπορισμού, είναι τρόπος ζωής.

Μεγαλώσαν οι δουλειές μας..

Από το 1992 και σε ηλικία 22 και 23 ετών ανοίξαμε το 2ο κατάστημα μας στον Πειραιά κι έπειτα εξαπλωθήκαμε με επιτυχία στα Δωδεκάνησα (από το 1997 Λέρος, Πάτμος) και στις Κυκλάδες (2009 Σίφνος) καθώς νεότερα μέλη της οικογένειας Θωμά προστίθενταν ένας ένας στην "Ομάδα".

Η κληρονομιά

Τιμάμε το όνομα των γονιών μας Βασίλη και Σωκράτη Θωμά συνεχίζοντας την 50ετή παρουσία του ονόματος Θωμά στον χώρο της Οπτικής, αναβαθμίζουμε συνεχώς την τεχνογνωσία,  ανανεώνουμε την επιστημονικότητα, γινόμαστε πιο μοντέρνοι...

...αλλά στεκόμαστε απέναντι στον πελάτη με  ανθρωπιά, κατανόηση και τρόπο εξυπηρέτησης άλλων εποχών, πιο αυθεντικό, πιο αγνό και πιο οικείο από τις εμπορικές συνταγές της σημερινής πλαστικής εποχής της "μιας χρήσης"!

Μιλαμε και συνεννοούμαστε με τον πελάτη με τον τρόπο που μας έμαθαν οι γονείς μας, και αυτή σίγουρα, ηταν η πιο μεγαλη και σημαντική κληρονομιά που μας αφησαν..

Ιδίος όμασσι

Και σ'αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες για την Ελλάδα μας περιστάσεις, προσπαθούμε να κρατηθούμε στην αγορά με αξιοπρέπεια, μειώνοντας όσο μπορουμε το κέρδος μας προς όφελος σας, χωρίς να μειώσουμε στο ελάχιστο την ποιότητα των προιόντων και υπηρεσιών μας.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να το διαπιστώσετε "ιδίοις όμμασι"..